Sesiune regresivă 437. Îngeri de lumină și îngerii căzuți. Ierarhii de entități parazite.

Thalia solicită o ședință pt a-și ajuta îndeosebi famila, lovită de-a lungul timpului de întâmplări inexplicabile. Pt.cunoscătorii de lb.italiană sesiunea poate fi vizionată și audiată aici: https://www.youtube.com/watch?v=lDkeFLzad08
Dialog:
C: Thalia care sunt punctele pe care le vom clarifica azi cu această hipnoză regresivă ?
T: aș dori să știu cine este cel care ne vrea răul, care entitate ne deranjează familiile, e vorba de familia mea, familia soțului meu, fii mei...sunt aceste două familii în care avem probleme..în familia tatălui meu am avut multe cazuri de schizofrenie, în famila mamei mele probleme cu depresiile, în familia mea probleme cu bolile, fii mei erau cât pe ce să nu se poată naște am avut mari probleme la nașterea lor, am stat foarte mult în spital și mai ales fiul meu Dimitrie are mare deranjamente...are vise aparte, în care simte că plutește/zboară, e nervos...cred că-ți dai seama..
C: vom face un tablou general al familiei și vedem ce este..vedem și ce-i cu fiul tău despre care zici că are vise stranii, se simte plutind..
T: simte că zboară, dar primește și mesaje care-i sunt transmise, iar în ultima vreme este foarte foarte nervos, și asta este cauza care m-a împins cel mai mult să apelez la tine..eu cred în lucrurile astea deci vreau să văd ce este...fiul meu a avut multe probleme..când era la grădiniță era cât pe ce să fie răpit..avea 3 ani...cineva a venit și s-a dat drept bunicul...dar nu exista aceea persoană..
C: asta în ce țară s-a întâmplat?
T: noi locuim în Brindisi..
C: dar asta unde s-a întâmplat, ținând cont că tu ești naționalitate greacă?
T: dar eu trăiesc în Italia din 1973..copiii mei s-au născut în Italia..unul în 85 celălalt în 87...de mici au avut probleme stranii de tipul alien..la noi în casă și soțul a avut probleme..auzeam voci care se dublau..apoi eu am început să frecventez biserica...mult...apoi, am avut experiențele mele personale, aparte faptul că eu cred că am auzit vocea lui Isus, mai mult de 2-3 ori și mă asigura că e totul bine, dar eu am trăit și ceea ce descrie Malanga, o intrare a unui Lux în corpul meu..când el a descris această manifestare eu mi-am dat seama că asta trăisem eu..eu la început am crezut că este o treabă bună dar acum nu mai știu dacă e așa..apoi, toate activitățile mele lucrative de când am venit în Italia au fost blocate, în sensul că eu pentru a rezolva ceva trebuie să lucrez mult pt a rupe lanțul ce ține acel lucru blocat..am scris o carte, e blocată și asta...sunt sigură că e ceva ce nu-i în regulă..
C: înțeleg că vrei o clarificare asupra tabloului familiei tale dar după câte înțeleg vrei mai multă focalizare asupra fiului tău..
T: da, și asta....
C: da, pt că-mi spui multe ...
T:mai facem și alte sesiuni , câte sunt nevoie..
C:sunt multe lucruri și una e să analizezi o anume situație alta e să vezi pt fiecare membru în parte..vedem un tablou general apoi ne putem focaliza pe fiul tău..mai ales că mai mult de 2 ore nu se poate sta sub hipnoză, se pierde calitatea lucrului.
T: de acord, perfect...o să facem apoi alta în care să investigăm eventuale puncte care sunt pt mine importante..
C: dar fiul tău de ce nu a vrut să facă el?
T:..ei..eu sunt prima care deschid această stradă..și poate dacă mă vede pe mine apoi va face și el..însă nu prea crede mult..
C: dacă nu prea crede mult, atunci s-ar putea să nu funcționeze pt că va opune inconștient rezistență..chiar și telepatic dacă ne conectăm cu el, poate opune rezistență..
T: deja de pe acum opune rezistență, pt că el neagă ...deși știe foarte bine ceea ce se întâmplă..dar are multă frică și nu vrea să privescă în interior..
C: dacă nu vrea, e inutil să-ți spun că nu trebuie să facem ceva pt că doar vom pierde timp..
T: părerea mea, este că el e controlat de ceva..emoțiile lui sunt pilotate de ceva, de alte chestii..
C: da, dar dacă el nu permite, dacă nu e el primul care să vrea, noi nu putem avansa în investigație..
T: ....nu știu ce să zic..am văzut sesiunea ta video cu Stefano ce avea sora schizofrenică și m-a impresionat mult aceea situație..nu știu rezultatul, ce va ieși...aș vrea să știu dacă nu cumva și eu am fost răpită (de ET)..pt că de mică mi se întâmplă niște lucruri..de mică eram terorizată, de la 3 ani aveam coșmaruri mă trezeam vomitând în pat..aș vrea mult să știu ce anume s-a întâmplat în aceea perioadă...dar la ce bun? Asta nu va ajuta pe fiul meu..dar nu știu, poate e un lucru care vine pe linia mamă-fiu, nu știu..merge mai departe așa...vreau însă să blochez treburile astea...vreau să le blochez, poate nu reușesc cu fiul meu dar dacă reușim să blocăm canalele astea...
C: facem așa, începem, vedem ce se întâmplă și unde ajungem...fă-te comodă și începem
T: bine..începe tu, vezi tu spre ce te îndreaptă instinctul să faci..eu am încredere..
(urmează parte cu inducerea transei cca 10-15 minute)....
C: Thalia, spune-mi dacă mintea ta s-a golit sau te gândești la ceva?
T:...mă gândesc la multe lucruri..dar sunt liniștită
C: acum alege unul dintre acele lucruri la care te gândești și spune-mi ce e..
T: eu mă gândesc la Africa...pe când trăiam acolo..
C: în această amintire este zi sau noapte?
T: e zi
C: în această amintire ești singură sau cu cineva?
T: sunt eu, singură..sunt adolescentă, am 15 ani..sunt în grădina privesc lacul..
C: descrie-mi grădina
T: e o pajiște plină de flori, în fața e un lac, în fața lacului sunt munții, se văd vulcanii. Grădina e plină de copaci cu fructe și flori..se aud sunete de păsărele ce zboară și câinii de latră..
C: cum ești îmbrăcată?
T: am pantaloni cu flori și un tricou alb..
C: eu număr până la 3 și tu vei alege o alta amintire ! 1..2..3.. !
T: ..am dificultăți să ies din această amintire (in Africa)...e o amintire din care mereu plec când fac meditații...
C: o să vedem de ce nu ieși din acel loc..voi număra de la 1 la 3 și tu vei ajunge la cauza lucrului care te ține legată de acel loc..vedem ce te leagă acolo...1..2..3 !
T: ...m-au dezrădăcinat...eu vroiam să fiu acolo, să rămân acolo...
C: tu vrei să locuiești în Africa?
T: da..în acel loc..
C: deci ești tu care nu vrei să pleci de acolo...
T: eu în Europa am căutat să am legături cu persoane care au trăit acolo..le căutam...pt că nu vroiam să rup aceea legătură..
C: acum, nu vreau ca tu să te rupi de acolo loc, dar vreau ca de acolo să te conectezi telepatic cu membrii familiei cu câțiva dintre ei pt a clarifica situația...de acord?.. Acum vreau ca tu să te conectezi la familia cu care trăiești în Italia..privește locul, casa, unde ești acum, mergi acolo cu mintea și spune-mi care e primul lucru de care te agăți..
T: ...e aceiași...imagine similară...pt că eu casa din Italia am transformat-o spre a fi similară cu locul unde am trăit în Africa..e plină de amintiri, se aseamană mult cu locul unde trăiam în Africa..
C: acum..spune-mi cine trăiește cu tine în casă?
T: soțul meu
C: conectează-te cu el
T: am făcut deja asta
C: cum îl vezi?
T: e un om bun...suferind...și el e legat de acel loc, dar trăim aici pentru că trebuie..
C: acum conectată cu el observă dacă el a avut de-a lungul vieții probleme de interferenze, controlează și spune-mi ce vizualizezi..
T: a avut..când era în Africa..și când era mic..
C: mergem la momentul din Africa când soțul tău a avut interferențe și spune-mi ce vezi?
T: ..îl văd foarte singuratic chiar dacă e un tip sociabil...văd persoane care vor să-i facă rău..de fapt eu am fost atrasă de acest lucru..
C: cine sunt aceste persoane?
T: sunt europeni care locuiau și ei acolo..
C:sub ce formă voiau să-i facă rău?
T: erau invidioși...îl vorbeau de rău..
C: controlează dpdv energetic pe soțul tău și vezi dacă atitudinea acestor persoane au adus modificări dpdv energetic soțului tău
T:..desigur..
C: cum îl vezi?
T: i-a fost foarte rău..mulți ani la rând..era legat..acum nu mai e legat dar atunci era..
C: acum mergem să facem și un control fiului tău căci este partea prioritară pt tine..conectează-te cu el și când ești conectată mă anunți cum îl vizualizezi..
T: ok...e suferind...nu reușește să se exprime...e foarte înfricoșat..
C: cere fiului tău telepatic dacă-ți permite să lucrezi asupra lui..
T: ...da..
C: acum vreau ca tu să privești în corpul fiului tău, să intri pe partea de sus, prin craniul lui și când ești acolo înăuntru îmi spui..
T:...capul i-a fost desfăcut..
C:de unde vezi că a fost deschis?
T: pt că e o gaură, în mijlocul capului deasupra...o deschizătură de cca 15 cm...rotundă..
C: mergi și vezi cine a făcut gaura în capul fiului tău...
T: îmi vine imaginea unei reptile care are limba băgată pe acolo ...și-i suge energia...arată ca un crocodil..are o limbă ca de șarpe..
C: un crocodil cu limbă de șarpe?
T: da..
C: bine...mergem mai departe în jos să vedem ce mai e acolo..ce vezi în craniu și nu aparține fiului tău?
T: îmi vin în minte niște părți metalice...
C: nu analiza, spune-mi doar ce vezi
T: sunt părți metalice..3 sau 4...2 pe dreapta , una sub...rotunde ca nasturii metalici..2 sunt sus pe dreapta una jos la gură..
C: controlează tot, ochi, nas, urechi, poate ți-a scăpat ceva..
T: la urechea stângă e ceva...apoi lângă nas...nu știu ce e, e ca un fir...pe gură...pe dreapta e ceva metalic...apoi dedesubt, sub maxilarul inferior...sunt implanturi...e un fel de cordon ce coboară..
C:unde ajunge cordonul?
T: până jos la picior..
C: controlează spatele, plămânii, inima..stomac..intestine..vezică..aparatul genital..
T: la stomac cordonul are un nod..trece prin intestin...aparatul genital a fost rănit dar nu văd nimic...a fost operat acolo..
C:o operație terestră sau extraterestră?
T: terestră...cordonul merge până jos la degetele picioarelor..la ambele
C: acum controlează brațele..stâng drept..
T: și pe ele are...când merge parcă e un soldat..
C: acum cheamă în fața ta responsabilul acestor implanturi..
T: văd mereu aceași reptilă..
C:spune-i să lase capul fiului tău și să se așeze în fața ta...spune-i că n-ai chef de glume și să te asculte..cum se numește?
T: îmi vine în minte Abac..
C: de când stă cu fiul tău, Abac?
T: dinainte de a se naște..
C: ce caută la fiul tău?
T:energia..
C: ce face cu ea?
T: respiră cu ea..
C:dacă n-ar avea această energie ce ar face?
T: nu ar respira bine
C: îi trebuie doar ca să respire?
T: pt a trăi...etern..
C: acum întreabă la ce e util acel cordon care începe de la cap și merge până la membre?
T:...zice- noi trebuie să controlăm toate mișcările lui..
C: noi, care ? noi e plural, cine sunt ceilalți?
T: rasa noastră...
C: cum se numeste rasa voastră?
T: îmi zice- noi suntem cei căzuți..
C: căzuți de unde?
T: ...suntem cei renegați..
C: renegați de cine?
T: de Cer
C: cine e Cerul, cine e acolo?.............. lasă-mă să discut cu el direct ! Abac mă auzi?
T: da
C: cine te-a renegat?
T: rasa Îngerilor...
C: cum arată acești Îngeri?
T: ....sunt toți de lumină...puncte de lumină..
C: de ce te-au renegat?
T: pt că eu eram superior..
C: dacă tu erai superior cum de au reușit să te expedieze? Cum de au avut această capacitate?
T: întreabă-i pe ei !
C: tu nu știi ?
T: ba știu...
C:spune-mi
T:eu eram mai înțelept
C: și cum de te-au renegat și aruncat jos?
T: m-au privat de Lumină
C: de ce?
T: eu aveam puterea...
C: să faci ce?
T: să comand...să creez..
C: să creezi ce?
T: aveam putere să creez tot..
C: și ce s-a întâmplat?
T: mi-a fost luată..
C: cine mai exact a fost cel care ți-a luat-o?
T: Ordinea..
C: care Ordine?
T: ordinea lui Dumnezeu
C:cine e Dumnezeu?
T: creatorul cerurilor și universurilor
C: păi nu erai tu creatorul?
T:..puteam să le fac și eu..
C: ai vrut cumva să-i iei puterea?
T: am încercat..
C:și nu ai reușit?
T: nu...am fost împiedicat...am fost descoperit..
C:de cine?
T: de un Înger
C: cum se numește acest Înger?
T:..Îngerul Raffaele..
C: ce instrument a utilizat să-ți ia puterea?
T: mi-au stins Lumina și am căzut..
C: cum ți-au stins Lumina?
T: au tăiat-o !
C: la ce era legată?
T:eu eram legat la întreaga Lumină !
C: care e cauza pt care când erai încă în Lumină, te-au renegat?
T:...eu vroiam puterea !
C: păi nu aveai destulă?
T: voiam mai mult
C: să faci ce ?
T: eu voiam controlul
C: pt ce?
T: ca să fac lucrurile în felul meu..
C:când aveai putere și erai în lumină, ce formă aveai?
T:eram splendid...aveam formă umană..
C:și când ți-au stins lumina ce ai devenit?
T:...un monstru...
C: cu ce te asemeni?
T:eu pot avea ce formă vreau..
C: de ce ai luat forma de crocodil cu limba ca de șarpe?
T: pt că așa sunt inatacabil...intimidez
C:pe cine
T:cei ce mi se opun..
C: cine ți se opune?
T:mai sunt alte rase..vor să lucreze cu mine, au același scop
C:ce scop au?
T:să puna mâna pe energie
C:dacă n-am înțeles greșit, tu ai fost o ființă de lumină...din aceea dimensiune de lumină ai căzut unde ești acum, la una obscură..și acum, nemaiavând energie proprie, ești contrâns să o furi de la alții..celelalte rase, care au același obiectiv, sunt rase căzute tot din dimensiuni înalte?
T: vin din afară
C:de unde?
T: alte dimensiuni
C: care sunt formele ce le au sau cu care se arată?
T: unii pot să-și ia forme umane sau de îngeri sau de animale...
C: de exemplu?
T: călugărița(insecta)lăcusta..libelulă..porumbel..ei sunt fără corp și pot lua forme..
C: de ce iau forme de insecte, păsări, etc?
T:...ei sunt foarte antici..vin din alte dimensiuni
C:dar de ce iau aceste forme, de ce nu se arată și ca o râmă?
T: pentru că au similitudini, ei sunt aceste animale..multe rase nu au forme, așa se prezintă..
C:dar ei iau și alte forme..
T:ei sunt acele forme..iau forme cei ce nu au o anume formă..
C: care sunt cei care nu au formă, sunt superiori sau inferiori?
T: superiori
C: lăcustele, libelulele, pot să-și asume alte forme?
T: nu
C:reptile ca tine pot să-și asume alte forme?
T: nu
C: dar mai înainte mi-ai zis că da, că poți lua orice altă formă..
T:la baza eu sunt așa cum sunt..
C: dar mi-ai zis că poți lua și alte forme , dar ai ales-o pe asta căci intimidează..
T: da..
C: dar mai iei și alte forme?
T: nu-ți răspund..
C: de ce?
T:nu-ți răspund
C: în ce alte forme te-ai mai transformat?
T:....
C: te-ai transformat vreodată în lăcustă, libelulă, pasăre, înger, om ?
T: eu controlez omul...
C: cum ?
T: mă leg de el
C: te legi prin intermediul unor instrumente?
T:prin limbă
C:prin aceași limbă cu care te-ai legat de capul fiului Thaliei?
T: da...mi nu-mi scapă nimic..
C:ce nu-ți scapă?
T:nu-mi scapă nici o energie..
C:de unde o iei?
T:de la tot corpul dar de la cap cel mai mult
C:ce deranjamente ai cauzat fiului Thaliei?
T: ...la dinți...la stomac...intestine..picioare..nervozism...nu stă locului, îl fac să fie mereu în acțiune, ocupat.. pt a nu avea timp să reflecteze..
C: acum o altă întrebare? Cei superiori ce-și pot schimba forma , se pot arăta și sub forma voastră?
T: da..
C: cu ce motiv?
T:să înșele..
C: pe cine?
T: pe cei superiori nouă
C:cei ce nu au formă sunt mereu în contact cu voi?
T:da..colaborăm toți..
C: dar tu te simți constrâns în această colaborare?
T:da...m-au păcălit..
C:dacă ai putea te-ai elibera de această colaborare?
T: nu putem..
C: dar dacă ai putea?
T: nu putem...nu putem...lumea noastră se închide..
C:dacă vreunul ar putea, ar face-o?
T:da
C: deci ai face-o și tu?
T:ce anume ?
C:să rupi colaborarea?
T: nu pot
C:aceste entități care nu au formă, pot să emită lumină? sunt luminoș?
T: pot să arate ca lumina dar nu sunt lumină
C:au anumite forme care și le asumă mai mult decât pe celelalte?
T:apar în formele pe care umanii vor să le vadă
C: și ce forme au?
T:eu îi văd...sunt ridicoli..
C: dacă nu sunt din lumină cum fac să se arate cu lumină?
T: nu...sustrag/imită lumina..
C: îți e frică de ei?
T:da
C: aceste entități fără formă sunt toți la fel sau între ei sunt diferiți?
T: sunt ierarhii între ei
C: câte nivele ierarhice sunt?
T: cel puțin 7
C: 7 grupe organizate într-o ierarhie..
T: da
C: poți să mi-i spui de la cei mai slabi la cei mai puternici
T: nu pot, eu nu-i recunosc
C: nu-i recunoști , dar știi că sunt 7...care e funcția primului inel , cel mai apropiat vouă, cel mai slab din cele 7 ?
T: cei ce provoacă deranjamente
C: cui?
T: deranjează
C: pe cine?
T: pe cei care-i parazitează
C: vorbești de umani sau alte rase?
T: și de noi
C: și voi sunteți parazitați?
T: da
C: și cei care vă parazitează vă constrâng să-i parazitați pe umani? Ca un lanț?
T: da
C: cum provoacă deranjamente?
T: cu undele
C:care unde?
T:cele care ei le provoacă, cele care deranjează
C: aceste unde au o frecvență, poți să mi-o dai?
T: 2,5 mhz
C: acest grup se ocupă și de altceva?
T:trebuie să scoată din echilibru, să perturbe echilibrul celui ce-l vrea parazitat, așa poate intra...
C: ce condiții trebuie să fie pt a putea intra?
T: amețeala/confuzia, intoxicația
C: și această intoxicație cum se manifestă?
T: omul nu e conștient de el..
C:cum se recunoaște la om?
T: omul începe să nu fie conștient...
C: și primul grup de ocupă de a crea această intoxicație?
T:să perturbe echilibrul
C:și cu ce instrumente o face?
T: cu undele
C: și aceste unde cum ajung la om, prin ceva dispozitive?
T:ajunge direct, dispozitivele sunt de control
C:unde influențează aceste unde, în care parte a corpului?
T: la cap..
C:unde mai exact?
T:între ochi..
C: al 2lea grup, cu ce ocupă?
T: consolidează acțiunile primului nivel
C:în ce mod o face?
T: verifică stadiul de intoxicare al omului
C:și ce formă au ?
T:nu au formă, sunt ca și undele
C:de exemplu ție cum îți apar?
T: eu nu-i văd, intra și gata
C: oamenii cum îi văd?
T:oamenii nu-i văd, doar dacă ei vor să se arate
C: și când se arată cum se prezintă?
T:de ex iau forme religioase, de Madonna sau Isus
C: dacă persoana nu crede în aceștia?
T:atunci apar în formele cu care omul este familiarizat, parazitează persoane pt a ajunge la altele, este un lanț..
C: ce caută ei mai exact la om?
T: energia, și noi vrem energia lor
C:grupul al 3-lea cu ce se ocupă?
T: comandă pe al 2lea, unul îl coordonează pe altul
C:la nivelul al 7-lea cine sunt?
T:sunt mulți
C: fiecare nivel are același nr de membrii sau variază?
T: nouă nu ne este dat să știm tot despre ei
C: păi tu nu ai aparținut lor înainte ?
T: nu
C: nu vorbim de îngerii care te-au gonit?
T: nu aceștia m-au gonit !
C: atunci ei ce sunt ?
T:sunt alții care ca și mine au fost goniți..
C: și de ce ei sunt mai puternici ca tine și tu mai slab, de ce anume depinde această diferență , poziția ierarhică?
T: depinde de puterea ce o are fiecare
C: și această putere este înnascută sau dobândită?
T: este o putere innăscută ce se poate schimba, se poate câștiga, poate crește sau diminua
C: tu de ex din reptilă cu limbă de șarpe poți ajunge la unul din acele nivele ?
T: eu rămân mereu așa dar pot câștiga mai multă putere
C: și când îți crește puterea schimbi nivelul?
T: acum nu se mai poate..suntem blocați
C:nu este nici o altă cale pt voi?
T: nu
C: și ce ai de gând să faci mai departe ?
T:încercăm să creem un om ca noi...
C:îți place să trăiești așa?
T: nu
C: dacă tu nu ai lua energie de la om, ce s-ar întâmpla?
T: aș muri...deja murim..
C: dacă nu-ți place să trăiești așa nu e mai bine să mori?
T: nimeni nu vrea să moară..
C: știi ce este după moarte?
T: nu e pt toți la fel
C: știi ce se va întâmplă după moarte?
T: se va dezintegra corpul
C: și tu? Ce se va întâmpla cu tine?
T: eu am memoria mea care va trăi, voi căuta să intru în alt corp
C: un alt corp de reptilă?
T: da, dar suntem toți pe moarte..
C:nu mai bine să mori decât să trăiești așa?
T:nu
C: ascultă, dă-mi neivelel ierarhice ale celor care precum tine nu-și pot schimba forma..care e cel mai de jos cel mai puțin potent?
T:cei ca mine
C:tu ești cel mai jos?
T:nu eu, mai jos e șarpele
C: al doilea cine e ?
T: tot reptile
C:dar ce formă? știm că toți sunt reptile la primul nivel...dar între ei sunt diferiți, primul e șarpele, apoi?
T: varanul...
C: apoi ? al 3 lea?
T: reptilele, ca un crocodil...
C:tu ești crocodil?
T:nu...eu sunt varan..
C: după reptila crocodil, cine e?
T: reptila supremă
C: ce formă are?
T: ...incandescentă...e ca noi, dar e înalt..
C:cu ce animal terestru seamană?
T: numai sunt astfel de specii
C: sunt acestea cele 4 specii ale rase voastre, doar 4?
T: da
C: după reptila supremă cine urmează?
T: nu ne este dat să spunem
C:dar mie îmi spui?
T:nu
C:sunt cumva grupul de insecte?
T: alea sunt alte rase, nu sunt ca noi
C: după reptila supremă e vre-o altă rasă care nu-și schimbă forma?
T: eu vorbesc doar de noi
C: de ce nu vorbești de alte rase, îți e frică?
T: nu mă interesează
C:dar mă interesează pe mine
T:e problema ta
C:în afară de rasa ta, ce alte rase există care nu pot schimba forma? 2, 3, 4 10, 50?
T: rasele sunt multe..
C: sunt infinite?
T: da..sunt multe...
C: de ce omului îi apar mereu aceleași rase și nu altele?
T: pt că acelea sunt implicate în procesul de supraviețuire
C: tu cunoști toate rasele?
T: nu
C: de ceea nu vorbești, căci nu le cunoști pe toate?
T: nu le cunosc pe toate
C: utilizați mijloace de transport pt a veni pe Terra?
T: nu...noi suntem deja pe Terra, suntem dedesubt..
C: trăiți sub scoarța terestră?
T: da, ne-au înghesuit acolo
C:cine, îngerii de care spuneai?
T:da
C: tu cunoști un anume înger Michael?
T: da..
C: cine e?
T:mâna dreaptă
C:a cui?
T: a Sufletului
C: a Sufletului?
T:a lui Dumnezeu
C:cine e Dumnezeu?
T: fântâna a tot, e tot
C:de cat timp ești sub pământ?
T:nu-mi amintesc
C:uneori ieși de acolo?
T:da, uneori
C: corpul tău este vizibil ochiului uman?
T:sigur
C:dacă te-aș atinge te pot simți dpdv fizic
T: da, dar nu ai ști că sunt eu
C: te lași văzut de oameni când ești sub scoarța terestră?
T: dar ei nu știu că sunt eu
C:ce formă iei?
T: sunt mereu eu, dar ei nu știu că sunt eu, mă cred un animal, nu toți sunt însă..
C: ce diferență este între o reptilă terestră și una extraterestră chiar dacă trăiești aici?
T: reptila terestră e un animal, eu nu sunt un animal
C: care e diferența între un animal și tine?
T: eu nu sunt un animal
C: ce face un animal și tu nu?
T:un animal nu parazitează persoanele
C: de ce formele voastre arată precum animale terestre? Mă refer la voi, la insecte, la șerpi, libelule, lăcuste, păienjeni, etc? e un corespondent al vostru pe Pământ?
T:ei sunt imaginea noastră, au fost create după imaginea noastră
C:din ce motiv? Cu ce scop? Au ajuns aici întâi ele, sau voi?
T:noi am venit primii..
C:deci aceste animale au venit apoi, cine le-a creat?
T:evoluția...
C:cine a permis această evoluție?
T: evoluția...există astfel toate formele posibile...fiecare cu un scop..
C:cum recunosc un animal de un alien, te numesc pe tine alien, de acord?
T:...dacă nu ești conștient suficient nu vei putea face diferența..
C: dacă eu văd o lăcustă, cum fac să știu dacă e un animal sau un alien ?
T:tu trebuie să devii conștient de asta..
C: ok, când parazitezi o persoana, mergi cu corpul fizic sau altfel?
T: avem memorii implantate în persoane...
C: de exemplu acum când stai cu limba în capul fiului Thaliei ești cu corpul fizic?
T:..și ...
C:da, dar el nu te vede, nu te simte..
T: ..e prea ocupat...
C:deci ești invizibil...
T: mă remarcă în somn...
C: deci nu te simte fizic..
T:..nu..
C: când parazitezi o persoană mai poți parazita și altele în același timp?
T: ..nu..
C: nu poți fi în mai multe locuri în același timp?
T: noi suntem destui..
C: ok, acuma lasă-mă cu Thalia...Thalia mă auzi?
T:da
C: ai auzit tot ce a spus Abac?
T:da
C:acum conectează-te cu fiul tău și spune-mi ce face?
T: ne ascultă
C:și Abac ce face?
T: e acolo cu el
C: acum întreabă-l dacă vrea să colaboreze cu Abac să-i furnizeze energia?
T:...nu vrea...dar nu se poate opune..
C: spune-i fiului tău să-i spună lui Abac să taie toate legăturile cu fiul tău, cordoanele, tot...și spune-mi ce se întâmplă..
T:...vrea dar nu poate...se simte prea slab..
C: nu el trebuie să facă asta ci Abac, el doar să-i comande lui Abac si Abac va scoate tot...sau mai bine spune-i tu la Abac să scoată imediat toate implanturile din corpul fiului tău și spune-mi tot ce se întâmpla, pas cu pas...
T: s-a dat jos de pe capul lui...s-a apucat să scoată cordonul....Abac e supus, se teme să nu fie ars......acum cordonul e scos...avea multe ramificații...odată cu acel cordon sunt scoase și acele capsule...capsulele de la dinți, nas, urechea stângă...cea de deasupra nasului dintre ochi...mai era una sub craniu...două erau sus pe craniu...Abac spune că a scos tot...
C: vezi că n-a scos pe cele din masele..verifică !
T: ...erau două sub dinți...le-a scos..
C: cordonul e scos integral ?
T:da
C: acum controleaza tot corpul fiului tău și vezi dacă a rămas ceva
T: ... mai sunt două mici cordone pe brațe...i-am zis să le scoată și pe acelea..gata
C:mai controlează dacă e e ceva în corpul fiului tău
T:la tâmpla dreaptă..i-am spus să scoată..și pe stânga..gata
C:mai verifică !
T:...e un fel de cui , sub limbă, îi spun să-l scoată..gata..
C: mai verifică, vezi dacă acum e totul curat
T: se pare că da..
C: ok, acum închide gaura din capul fiului tău, pune mâinile și cu energia ta o închizi..
T:...gata..
C: ce face Abac?
T:dă să plece
C:unde? Întreabă-l !
T:zice că pleacă jos, sub scoarța terestră..
C:unde e exact orașul, locația lor? Unde sunt localizați?
T: sub Italia...Asia..sunt 5 baze mari
C:unde sunt poziționate?
T: una în Italia
C:unde exact?
T:de la Torino până în sud la Sicilia...apoi e și în Israel..Turcia.. America..
C: America unde?
T:sub California..până jos spre Peru...Chile..apoi în Europa..
C: mergi în baza de sub Italia și spune-mi cum o vezi?
T: o văd ca un labirint , e sufocant..
C: câți reptilieni trăiesc acolo?
T:sunt bolnavi toți...unii sunt afară, alții sunt acolo grămadă...așteaptă să fie salvați..
C:cum să fie salvați?
T: speră să ia energie de la om și să le fie dată lor...și ei încearcă să mixeze omul cu ei, jumate om jumate reptilă, pt a ocupa corpuri...dar nu au reușit deplin până acum...
C: încearcă o hibidizare?
T:da, dar nu reușesc...
C:cei de afară duc energie celorlalți?
T:da, dar nu reușesc...
C:cei ce stau afară sunt bolnavi?
T:nu sunt bolnavi dar sunt disperați, violenți..
C: aceia stau mereu afară sau ies doar pt operațiunea de a trage energie?
T: ...vin și pleacă..
C:preferă ziua sau noaptea?
T:noaptea..pt că ei așa trăiesc..noaptea au putere..
C:și ziua de ce nu?
T:pt că pot fi descoperiți..
C: Thalia lucrarea asupra fiului tău a fost efectuată..acum va trebui să revenim la prezent..eu te voi ghida să te desprinzi de orice entitate, de orice dimensiune...
(urmează tehnica de ieșire din transă a Thaliei și discuția finală despre ședința de regresie).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu